top of page

Coaching in onderwijs en studie

Coaching en begeleiding van leerlingen en studenten tussen de 6 en 21 jaar oud. 

irritatie.png

Heb jij het gevoel dat je het allemaal niet kan bijhouden? Dat de docent te snel door zijn lesstof gaat? 
Lukt het je niet alleen om je planning te maken voor je huiswerk en op tijd te beginnen met leren voor toetsen? Valt je de overstap tussen je oude en je nieuwe school tegen? Heb je het gevoel dat de leraren tegen je zijn en jij het nooit goed kan doen? Lukt het je niet om je draai te vinden op het schoolplein of de pauze-ruimte? Heb je faalangst of examenstress? 

Dan kan ik je helpen!

Soms kan je docent niet de begeleiding bieden die jij nodig hebt voor een fijne schooltijd en om je goed te kunnen ontwikkelen op school. Dat kan zijn met je leerstof, je planning van je huiswerk, het maken van je huiswerk, sociale kwesties binnen school als het aangaan of onderhouden van vriendschappen of persoonlijke kwesties waardoor je schoolwerk belemmerd wordt. Docenten kunnen vaak niet alle leerlingen, alle begeleiding geven die ze nodig hebben. 
Jij hebt misschien net even wat meer uitleg nodig, of op een andere manier. Vaak wordt er op school wel Remedial Teaching of extra leerlingenzorg aangeboden maar misschien is dat niet wat jij zoekt of wat bij jou past. 

Met 1 op 1 begeleiding help ik je bij alles wat jij nodig hebt om je studievaardigheden te vergroten en iedere dag weer met zelfvertrouwen je dag te beginnen.

Heb jij leer- en of gedragsproblemen? Geen probleem. Bij mij mag jij 'buiten de lijntjes kleuren'! Je bent welkom.

Gewoon anders voelt toch ook weer heel normaal en is gelukkig heel anders dan iedereen. Het leukste blijft gewoon om jezelf te kunnen zijn of worden!

 

concentratie.png
vergeet (1).png
onderwijsGA1 (2)_edited.jpg
bottom of page