top of page
fitgewoon.png

4 TIPS

Gewoon FIT

Wil je verandering brengen in je leven? Wil je afvallen, gezonder eten, minder snoepen, minder alcohol drinken of meer bewegen? Wil je lekker in je vel zitten, je sporten weer oppakken en lekker kunnen slapen zonder stress? Wil jij je Gewoon Fit voelen?

Ik bied persoonlijke ondersteuning bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten, het omgaan met obstakels en het creëren van een plan dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en persoonlijke doelstellingen.

Ik help je bij het opsporen van gewoonten die je wilt veranderen of verbeteren, en bied je begeleiding om deze veranderingen stap voor stap te implementeren in je dagelijks leven.

Samen kijken we naar eventuele obstakels die je tegenkomt en ontwikkelen we strategieën om deze obstakels te overwinnen. Of het nu gaat om tijdgebrek, gebrek aan motivatie of andere uitdagingen, we zoeken samen naar oplossingen die voor jou werken.

Vervolgens stellen we een plan op dat aansluit bij jouw levensstijl, voorkeuren en doelstellingen. Dit plan is praktisch, haalbaar en gericht op langdurige verandering.

 

Ik moedig je aan om kleine stappen te zetten en successen te vieren, terwijl ik je, langs de zijlijn, blijf ondersteunen en aanmoedigen op je weg naar een gezondere en gelukkigere levensstijl.

Pakketprijs voor 10 sessies: €500,-

bottom of page