top of page

Het begint allemaal met een vraag. Misschien loop je vast en kun je niet verder, of wil je simpelweg ontdekken waar jouw krachten en valkuilen liggen. Misschien ben je op zoek naar meer balans, zelfvertrouwen, of wil je beter leren omgaan met stress. Wat het ook is, coaching kan je helpen om antwoorden te vinden en stappen te zetten richting een beter, evenwichtiger leven.

Met coaching begeleid ik jou in jouw persoonlijke ontwikkeling naar een vitaler leven. Samen formuleren we concrete doelen en ga je op zoek naar inzichten en oplossingen die bijdragen aan jouw groei. Door middel van gesprekken en oefeningen leer je meer over jezelf en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Of je nu wilt werken aan gezondheid, beweging, balans, communicatie, of persoonlijke groei, coaching biedt een weg naar positieve verandering.

 

Gewoon Anders

Geen paniek als je nog niet precies weet wat je hulpvraag of je doel is. Zelfs als je het gewoon anders wilt, kan ik je verder op weg helpen. Samen gaan we op zoek naar jouw hulpvraag en stellen we concrete doelen om te bereiken. Met mijn begeleiding en ondersteuning zetten we stappen richting een positieve verandering.

Ontdek of coaching iets voor jou is

Methodieken

Ik maak gebruik van verschillende methoden toe, omdat iedereen uniek is. Denk hierbij aan Voice Dialogue, NLP, hypnotherapie, systemisch werken, innerlijk kind werk, energiewerk, transactionele analyse, ontspanningstechnieken, meditaties en visualisaties.

Mijn hoofdmethode is de Wielwerkmethode®, die helpt om inzicht te krijgen in waar je vastloopt en wat nodig is om verder te komen. Hierdoor kunnen blokkades worden doorbroken, ontstaat er balans en kunnen je innerlijke processen weer stromen.

Het wiel fungeert als een kompas, waarbij de vier hoofdwindrichtingen met elkaar verbonden zijn. Dit weerspiegelt jouw natuurlijke proces. Elke windrichting vertegenwoordigt specifieke kwaliteiten en eigenschappen die je kunnen ondersteunen of belemmeren, zowel in je gedachten, energie, emoties als in je lichaam. In het midden, waar deze processen samenkomen, ligt jouw kern en jouw waarneembaar gedrag voor anderen.

Compass_edited_edited_edited_edited_edit

Coachingstraject

Kennismaking
Wanneer je contact met me opneemt, plannen we een gratis kennismakingsgesprek in. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden of op een locatie naar keuze. Het is belangrijk om elkaar alvast wat beter te leren kennen voordat we het traject starten. Ik wil dat jij je veilig en op je gemak voelt bij mij. Als er een klik is, kunnen we samen stappen zetten in jouw ontwikkeling. Maar als je je niet prettig voelt, zit je nergens aan vast.

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek nemen we ongeveer een uur de tijd. We bespreken jouw hulpvraag of de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Samen stellen we doelen op en bekijken hoe ik je daarbij kan ondersteunen. Tegelijkertijd leren we elkaar beter kennen, want het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij. Vertrouwen, eerlijkheid en openheid zijn essentieel voor een goede samenwerking en jouw persoonlijke groei.

Coaching sessies

Tijdens de vervolgsessies bekijk ik jou als geheel, met oog voor alle aspecten van je situatie. We richten ons niet alleen op je gedachten, maar ook op je energie, emoties en jouw lichaam. Via diverse oefeningen begeleid ik je om vrijer, ontspannener en met meer plezier in het leven te staan. We werken aan het versterken van de verbinding met jezelf, zodat je energie weer kan stromen en je kunt doen waar je écht gelukkig van wordt.

Een sessie duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur, en eens in de twee weken is meestal de beste frequentie. Op die manier blijf je betrokken bij je proces en heb je voldoende tijd om te verwerken wat er tijdens de sessies gebeurt. Soms geef ik je een opdracht mee voor de volgende sessie.

Tussen de sessies door sta ik altijd voor je klaar als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. De duur van het traject hangt af van verschillende factoren, maar in de praktijk zien we vaak al aanzienlijke vooruitgang na zo'n 6 sessies.

bottom of page