top of page
Ontdek de verbinding tussen jouw gedachten, emoties, energie en lichaam met de Wielwerkmethode.

Een unieke benadering om jouw leven in beweging te krijgen en jouw doelen te bereiken. Deze methode biedt een holistische aanpak die gebaseerd is op het idee van een wiel als symbool voor jouw leven. Net zoals de spaken van een wiel samenwerken om het geheel in beweging te houden, help ik jou om alle aspecten van jouw leven in balans te brengen en te laten floreren.

We gaan uit van de gedachte dat jouw leven bestaat uit verschillende domeinen, zoals werk, gezondheid, conditieniveau, relaties, persoonlijke groei en meer. Deze domeinen zijn als de spaken van een wiel: ze moeten allemaal stevig en in harmonie zijn om het wiel soepel te laten draaien. Deze methode biedt praktische tools en technieken om elk domein van jouw lijf en leven te versterken en in balans te brengen.

Of je nu op zoek bent naar meer voldoening in je werk, een betere gezondheid, harmonie in je relaties, of een diepere persoonlijke groei, Mijn begeleiding biedt ondersteuning op maat. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te identificeren, obstakels te overwinnen en een plan te maken voor blijvende verandering, op naar een gezonde levensstijl vol geluk; het beste dat je kan worden is jezelf!

Levenswiel1 (2).png
Verdiep je in de onderlinge interactie tussen je gedachten, emoties, energie en lichaam, en ontdek hoe ze elkaar kunnen beïnvloeden.

Lichaam

Ons voertuig op onze levensreis. Het vertelt ons hoe we ons voelen en staat in verbinding met onze gedachten, emoties en energie.

Emoties

De kleuren van ons bestaan. Of het nu vreugde, woede of verdriet is, het uiten van onze emoties laat alles stromen en brengt balans.

Samen vormen ze de kern van wie jij bent

Jouw ervaringen, jouw gezondheid en conditie, jouw gedrag.

Gedachten

De zaadjes van alle processen in ons leven. Positieve gedachten geven energie, terwijl negatieve gedachten ons kunnen belemmeren.

Energie

De brandstof van ons bestaan. Te veel energie kan ons overweldigen, terwijl te weinig energie ons belemmert om onze dromen na te jagen.

Samen brengen we bewustzijn in jouw proces. Dit bewustzijn biedt keuze. Je kunt ervoor kiezen om verandering aan te brengen. Wanneer je meegaat met jouw natuurlijke stroom, voel je je meer in balans en meer jezelf.

Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe ik je kan ondersteunen naar een gezondere en meer bevredigende levensstijl.

bottom of page