top of page

Ik ben José Vroemen

Geboren en getogen Limburgse. Sinds 2014 woon ik in het midden van het land. Ik ben getrouwd met Erwin-Paul, moeder van Maud en stiefmoeder van Lionel en Gauthier. Baasje van Joepie en Nero.

Door een scheiding en een burn-out werd ik genoodzaakt om te werken aan pittige thema’s in mijn leven. Ik zie mijn valkuilen, vastgeroeste patronen en overtuigingen onder ogen. Ik heb mezelf leren 'zien' en ken mijn kwaliteiten. Nu weet ik wat 'van mij' is en waarin ik nog kan ontwikkelen en veranderen. Ik heb een open blik, zonder oordeel.

Na ruim 20 jaar als docent binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs gewerkt te hebben werd het tijd voor 'iets anders'. De start van mijn eigen bedrijf; Gewoon Anders.
Coaching, waarin ik begeleiding bied aan (startende) docenten, werknemers en iedereen die het 'anders' wil. 

Het is mijn missie om jou in staat te stellen om jouw meest uitdagende obstakels te overwinnen, jezelf te leren waarderen en accepteren en uiteindelijk de beste versie van jezelf te kunnen worden. Dat, met een positieve blik, richting de toekomst.


Het volgen van een breed spectrum aan opleidingen met de combinatie van mijn uitgebreide (werk)ervaring en tevens de opbouw van een 'voor iedereen veilig' (stief)gezin, dragen bij aan mijn tools om jou te begeleiden bij het opbouwen van het leven waarin jij weet wie je bent, wat jij wilt en hoe je dat wilt.
 

"Het leukste dat je kan worden is jezelf"
 

Opleidingen en cursussen

Training Heartmath voor professionals

Heartmath Benelux

Holistisch Coach

Wielwerk Opleidingen (HBO)

Modules uit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Rationale Emotieve Therapie (RET), Systemisch werk,  Cognitieve Gedragstherapie, Transactionele Analyse, Trance en Hypnotherapie, Innerlijk Kind Werk, Voice Dialogue, en nog veel meer.

All-round Coach

Civas Opleidingen

Docent Dienstverlening en Producten (Tweedegraads)

Fontys Hogeschool

Docent Zorg en Welzijn (Tweedegraads)

Hogeschool van Utrecht

(Deel)Master SEN

(deelkwalificaties)Neuropsychologie & gedragsproblematiek

Fontys Opleidingen

Cursus Tarot

Happinez

Cursus Psychopathologie

REC Vierland Noord

 

Cursus Gedragsproblemen in de klas 3.0

EduCampus

Training Leefstijl

EduActief

bottom of page