top of page
Hoe voel jij je vandaag (1).png
Puber Power:
Hoe overleef ik mijn eigen brein?

Puberteit kan een turbulente tijd zijn, vol ups en downs op sociaal en emotioneel gebied. Het is normaal om je soms eenzaam, onzeker of buitengesloten te voelen. Misschien worstel je met het vinden van je identiteit, met wie je bent en waar je thuishoort in de wereld. Of misschien maak je je zorgen over je sociale vaardigheden, het maken van nieuwe vrienden of het omgaan met conflictsituaties.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doorstaan. Coaching kan een waardevolle steun zijn tijdens deze uitdagende periode. Samen kunnen we werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het omgaan met stress en emoties. Door middel van gesprekken, oefeningen en praktische strategieën help ik je om veerkrachtiger te worden en positieve veranderingen aan te brengen in je sociale en emotionele welzijn.

Of je nu wilt leren hoe je beter met anderen kunt communiceren, meer zelfvertrouwen wilt opbouwen of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, ik kan je helpen om grip te krijgen op je gevoelens en situaties. Samen ontdekken we wat voor jou werkt en hoe je het beste uit jezelf kunt halen, zodat je vol vertrouwen en veerkrachtig de uitdagingen van de puberteit kunt aangaan.

Onderwijs en studie

Coaching en begeleiding van kinderen, leerlingen en studenten tussen de 12 en 21 jaar oud. 

irritatie.png
Boost je schoolsucces

Heb je het gevoel dat je de snelheid van je schoolwerk niet kunt bijhouden? Of worstel je met het maken van je huiswerk en het plannen van je studietijd? Maak je je zorgen over de overstap naar een nieuwe school? Voel je je soms buitengesloten op het schoolplein? Of heb je last van faalangst of examenstress?
 

Geen zorgen, ik ben er voor jou!
 

Soms kan het voelen alsof je docent niet genoeg tijd heeft om je persoonlijk te begeleiden. Maar geen paniek, met individuele coaching help ik je bij alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn op school. Of het nu gaat om het begrijpen van de lesstof, het plannen van je huiswerk, het omgaan met sociale situaties op school of het verbeteren van je zelfvertrouwen, ik sta voor je klaar met persoonlijke begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat je elke dag vol vertrouwen tegemoet kunt gaan.


Heb jij leer- of gedragsproblemen? Geen probleem. Bij mij mag jij 'buiten de lijntjes kleuren'! Je bent welkom.
Gewoon anders voelt toch ook weer heel normaal en is gelukkig heel anders dan iedereen. Het leukste blijft gewoon om jezelf te kunnen zijn of worden!

 

concentratie.png
vergeet (1).png
bottom of page