top of page

Workshop Reis in verbinding

Vriendinnencirkel

Wat betekent verbinding in vriendschap voor jou? 
Voor meer verbinding en diepgang in de relatie met je vriendinnen hebben wij, José van Gewoon Anders Coaching en Astrid van House of Inner Spark, een prachtige workshop gecreëerd.  
 
In deze workshop maak je samen met je vriendinnen een reis door de landschappen van gedachten, energie, emoties en materie. Tijdens deze reis kom je uitdagende vragen en opdrachten tegen. Deze opdrachten kunnen je uit je comfort zone halen, maar brengen je tegelijkertijd ook weer dichter bij jezelf en bij je vriendinnen.  
 
De workshop duurt van 9.30 tot 16.00 uur en vindt bij jou of één van je vriendinnen thuis plaats. Tijdens de workshop maken we gebruik van krachtige technieken die bijdragen aan bewustzijn, het doorvoelen van emoties en het bekrachtigen van jullie gewenste verbinding. Tussen de opdrachten en activiteiten door zorgen wij voor voldoende rustmomenten met een drankje en gezonde snack. Als je wil kunnen wij ook de lunch verzorgen.  
 
De workshop is uiteraard niet alleen geschikt voor vriendinnen, maar voor alle groepen vrouwen die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf en elkaar.  
 
Wij zijn al ruim 30 jaar vriendinnen. Met onze persoonlijke ontwikkeling en onze opleidingen tot coach/therapeut hebben we nog veel dingen besproken die eerder nog onbesproken bleven.  Patronen uit onze jeugd en bepaalde gebeurtenissen die ons leven hebben beïnvloed. Door onze reis met elkaar te delen, hier samen om te lachen en te huilen, is onze vriendschap verdiept en begrijpen wij elkaar veel beter. De verbinding die wij nu ervaren is zo waardevol dat wij dit iedereen gunnen.   

Astrid en Jose Wielwerk.HEIC
bottom of page