top of page

Wie zorgt er voor dat de leerlingen van nu, de wereldburgers van de toekomst worden?

Comic Super Teacher Thank You Card.png

De gevolgen van het lerarentekort zijn op alle middelbare scholen zichtbaar. Enorm aantallen lesuitvallen door een toenemend tekort aan uitval van leerkrachten veroorzaken een zorgwekkende grote studieachterstand. In veel gevallen kunnen bepaalde vakken überhaupt niet meer aangeboden worden.

Er is een structureel gebrek aan een paar duizend leraren. Voor (ziekte)vervanging is er niemand te vinden. De werkdruk en stress op de huidige leraren neemt fors toe. Er zijn onduidelijke verwachtingen en te weinig steun en feedback. Leraren voelen zich niet gehoord en gezien en relaties binnen de school verslechteren. Er vallen steeds meer lerearen uit of kiezen voor een andere loopbaan. 

Worry less page_edited_edited.jpg
IMG_2676_edited.jpg

Jij bent die grappige, positieve en creatieve, enthousiaste, maar ook geduldige leerkracht die tijdens de lessen alle aandacht heeft voor alle leerlingen, met focus op persoonlijkheidsvorming en het aanleren van normen en waarden.

Jij hebt in jouw lessen de touwtjes in handen, er heerst een fijne (werk)sfeer, die door iedereen voelbaar is. Je voelt je altijd gehoord en gezien, door je directeur, je teamleider en je collega's.

Jij voelt je fijn.

Wil jij dit fijne gevoel ook ervaren?

Dan ben je bij mij van harte welkom en gaan we samen aan de slag, zodat jij weer zelfverzekerd wordt en iedere dag met plezier naar je werk gaat!

Iedere docent verdient een coach
 

bottom of page