top of page
wereldverbeteraar1 (1).png

De gevolgen van het lerarentekort zijn overal voelbaar. Met lesuitval en een gebrek aan gepassioneerde leerkrachten lopen onze leerlingen een achterstand op. Een structureel tekort aan docenten resulteert in onvervulde lessen en een torenhoge werkdruk voor jou als leerkracht. Je voelt de stress toenemen door onduidelijke verwachtingen en gebrek aan steun. Flexibiliteit wordt een uitdaging en je voelt je niet gezien binnen de school. Het is tijd voor verandering.

Elke docent verdient een coach als sidekick voor een beetje extra pit!
Stel je eens voor: een wereld waarin docenten hun eigen cheerleaders hebben, die hen aanmoedigen bij elke uitdaging in de klas! Van het motiveren van slaperige studenten tot het overleven van een paperclip-tekort, een coach staat altijd klaar met een gevatte oplossing en een schouderklopje. Het is als het hebben van een superheld aan je zijde, maar dan met een veel betere kennis van lesgeven en een talent voor humor!

Ontwerp zonder titel (1).png

Ben jij klaar om die ene leerkracht te zijn waar leerlingen écht naar uitkijken? Die grappige, positieve en creatieve persoon die niet alleen lesgeeft, maar ook aandacht heeft voor persoonlijke groei en het aanleren van normen en waarden? Het is tijd om de touwtjes weer in handen te nemen en je gezien en gehoord te voelen binnen het team. Durf jij de uitdaging aan om het verschil te maken?

Laten we samen aan de slag gaan, zodat jij vol zelfvertrouwen en met een glimlach op je gezicht naar je werk kunt gaan!

Van Lerarenstress naar 'lesgevend succes'

Tijdens onze coaching-sessies ondersteun ik niet alleen jouw professionele ontwikkeling, maar ook jouw welzijn. En het mooie is dat dit niet alleen positieve effecten heeft voor jou, maar ook doorsijpelt naar jouw studenten.

Tijdens onze sessies richten we ons op verschillende aspecten van jouw ontwikkeling. We werken aan het versterken van jouw sterke punten en het aanpakken van groeigebieden, wat zich vertaalt naar verbeterde lessen en didactische vaardigheden. Daarnaast bied ik mentale ondersteuning, omdat lesgeven soms uitdagend en stressvol kan zijn. Samen werken we aan het omgaan met deze stress, zelftwijfel en andere mentale obstakels die je kunt tegenkomen.

Ook besteden we aandacht aan reflectie en zelfbewustzijn. Ik help je om je dagelijkse praktijk, genomen beslissingen en interacties met studenten te evalueren, wat kan leiden tot een groter zelfbewustzijn en effectiever werken. Ik stimuleer je om nieuwe lesmethoden en benaderingen uit te proberen, waardoor je jouw onderwijs kunt innoveren en studenten meer betrokken raken.

Met regelmatige coaching-sessies vergroot je jouw betrokkenheid bij je werk en blijf je gemotiveerd om te groeien en jezelf te verbeteren.

bottom of page